Florin Prunea a dat lovitura! Are de primit de la FRF o sumă uriaşă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin Prunea FOTO Sportpictures.eu
Florin Prunea FOTO Sportpictures.eu

Preşedintele grupării CSMS Iaşi, Florin Prunea, a câştigat procesul intentat Federaţiei Române de Fotbal. FRF a fost obligată de Tribunalul Bucureşti la plata sumei 1.263.740 lei, aproape 300.000 de euro.

Cei 283.000 de euro reprezintă drepturile salariale ale acestuia din iulie 2009 şi până în martie 2015, anunţă Dolce Sport.ro.

Soluţia Tribunalului Bucureşti de joi nu este definitivă, federaţia având drept de recurs în 10 zile, se arată pe portalul instanţelor de judecată.

"Admite în parte acţiunea. Obligă pârâtă la plata către reclamant a sumei de 1.263.740 lei reprezentând drepturi salariale cuvenite şi neacordate, aferente perioadei iulie 2009-martie 2015. Respinge în rest cererea ca neîntemeiată. Obligă pârâtă la plata către reclamant a sumei de 3000 lei, cheltuieli de judecată, proporţional cu pretenţiile admise. Cu apel în 10 de zile de la comunicare. Cererea de apel se depune la sediul Tribunalului Bucureşti Secţia a VIII a. Pronunţată în şedinţa publică azi, 30.03.2016", se arată în decizia tribunalului.

Preşedintele executiv al CSMS Iaşi, Florin Prunea, a fost eliberat din funcţia de director de relaţii internaţionale din cadrul FRF în 2009, când a fost trimis în judecată de DNA Piteşti, într-un caz de corupţie în arbitraj.

Ulterior, Prunea a fost achitat de Curtea de Apel Argeş, instanţa hotărând ca Prunea să revină în funcţia de director de relaţii internaţionale şi FRF şă-i achite salariile restante.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite