Florin Daniel Lascău nu va candida pentru un nou mandat la preşedinţia Federaţiei Române de Judo

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Florin Daniel Lascău, actual preşedinte al Federaţiei Române de Judo (FRJ), anunţă că nu va candida pentru un nou mandat, însă „va rămâne aproape de judo-ul românesc”.

Lascău, devenit preşedinte al FRJ în noiembrie 2015, spune că îşi va continua activitatea în judo internaţional, dar va sprijini judo-ul românesc pentru a obţine medalii la Jocurile Olimpice din 2020 din Japonia.

”Doresc să menţionez că la următoarele alegeri nu voi candida la poziţia de preşedinte FRJ, dar cu toate acestea, continuindu-mi activitatea în judo internaţional, voi rămâne aproape de judo-ul românesc, sprijinindu-l, pentru a obţine medalii la Jocurile Olimpice din 2020 chiar în Japonia, patria judo-Iui”, a scris Lascău pe profilul său de Facebook.

În acelaşi mesaj, intitulat „Totul pentru Tokyo 2020”, Lascău descrie şi următorii paşi de pe agenda de lucru a Federaţiei Române de Judo.

”Grand Slam Tokyo a încheiat calendarul competiţional internaţional 2016 şi deschide începutul pregătirii pentru următoarele Jocuri Olimpice.

Paşii pe agenda de lucru a Federaţiei Române de Judo sunt:                                                                

- şedinţa Comitetului Director FRJ în 13 decembrie 2016

- dezbaterea moţiunii de neîncredere în 14 decembrie 2016

- Pregătirea Adunării Generale Ordinare de Alegeri în 13-14 ianuarie 2017

Astfel FRJ va putea începe un nou ciclu olimpic cu o nouă conducere şi o nouă strategie”, precizează Lascău.

Florin Daniel Lascău a preluat mandatul de preşedinte al FRJ în 2015, după ce Doru Sapta a demisionat.

Lascău, născut în Oradea, a obţinut titlul mondial la judo, categoria 78 kg, în anul 1991. Medalia sa a fost însă trecută în contul Germaniei, deoarece Lascău avea cetăţenie germană la acea dată. El a fost, însă, de nenumărate ori campion al României, atât la juniori, cât şi la seniori. Când a fost numit preşedinte la FRJ, Lascău era şi Director Sportiv în cadrul Federaţiei Internaţionale de Judo.

 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite