Florin Andone, implicat într-un mare scandal în Spania! Atacantul român a fost exclus din lotul lui Cadiz VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
andone

Înternaţionalul român şi alţi şase colegi au fost excluşi din lotul lui Cadiz şi au privit din tribune meciul de pe teren prorpiu, cu Valencia, terminat la egalitate, 0-0, sâmbătă, în etapa a 8-a din La Liga.

Cei şapte au fost pedepsiţi de conducerea clubului după ce în mediul virtual au apărut imagini cu ei petrecând într-un club din Madrid, imediat după înfrângerea suferită etapa anterioară pe terenul lui Rayo Vallecano (1-3).

Antrenorul Alvaro Cervera anunţase încă de la conferinţa de presă dinaintea partidei cu Valencia că derapajul fotbaliştilor săi nu va fi trecut cu vederea. "Ei nu aveau permisiunea noastră. Acele imagini nu  reprezintă acest club, e o eroare. Toţi au greşit de o manieră sau alta, totuşi, nu se poate explica faptul că unii se pot distra după o asemenea înfrângere”, a fost declaraţia tehnicianului. 

Românul, care nu a fost convocat de Mirel Rădoi pentru meciurile din preliminariile CM 2022 cu Armenia şi Germania, apare în acea înregistrare ţinând un pahar în mână.

Florin Andone este jucătorul lui Brighton, însă a fost împrumutat pentru un sezon la Cadiz. După o perioadă în care a fost accidentat, atacantul revenise de curând pe teren şi jucase în două partide fără să marcheze sau să ofere vreo pasă de gol. 

După opt etape, Cadiz ocupă poziţia 14 în La Liga, cu şapte puncte..

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite