Florin Andone are Anglia la picioare: Românul face furori în Premier League şi a ajuns la o performanţă remarcabilă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
andone jpeg

Adus în vară la Brighton & Hove de la Deportivo La Coruna, atacantul de 25 de ani a trebuit să aştepte până în weekend-ul trecut pentru a prinde un meci ca titular. Iar acum cu greu va mai pierde echipa.

Florin Andone e într-o formă excelentă în această iarnă! Weekend-ul trecut el a devenit primul fotbalist din istoria celor de la Brighton & Hove care a marcat în Premier League în meciul său de debut ca titular.

Atunci, românul a marcat golul decisiv cu care formaţia sa a învins Huddersfield, în deplasare, scor 2-1. Chiar şi aşa însă, marţi seara, într-o nouă etapă din Premier League, Andone a revenit pe bancă de rezerve pentru meciul de acasă cu Crystal Palace.

Antrenorul Chris Hughton a fost nevoit însă să apeleze la internaţionalul român în minutul 35, atunci când golgheterul său, Glenn Murray, s-a accidentat. Andone a profitat din plin de şansa sa şi, în minutul 45+4, a marcat pentru 3-0 pentru Brighton & Hove care, deşi a jucat în zece din minutul 28, s-a impus cu 3-1 (Murray 24-penalty, Balogun 31, Andone 45+4 / Milivojevici 81-penalty).

După 15 etape din Premier League, Brighton & Hove e pe locul 10 din 20 cu 21 de puncte, lider fiind Manchester City cu 38 de puncte.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite