Flavius Stoican, supărat după remiza obţinută de Dinamo cu Ceahlăul: „Am fi meritat să câştigăm!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tehnicianul dinamovist consideră că echipa sa ar fi meritat să câştige în deplasarea de la Piatra Neamţ, deoarece a avut marile ocazii de gol, însă ghinionul s-a ţinut scai de formaţia alb-roşie.

Flavius Stoican a fost dezamăgit la finalul partidei disputată de echipa sa în deplasare, cu Ceahlăul şi încheiată la egalitate, scor 1-1. Tehncianul a precizat că după modul cum s-a desfăşurat jocul, elevii săi ar fi trebuit să se întoarcă la Bucureşti cu toate punctele.

"Simţim tristeţe, supărare, dezamăgire. Am dominat această partidă, ne-a lipsit luciditatea din faţa porţii. Din punctul meu de vedere meritam să câştigăm. Jucătorii mei aleargă până la ultimul fluier, dar mai avem şi neşansă. Nu prindem mereu zile bune. Important pentru mine este că echipa joacă fotbal. Ce se întâmplă în vestiar nu priveşte pe altcineva decât pe mine şi pe jucătorii mei. Eu îi cert, eu îi pup", a spus Stoican pentru Look TV.

Pe de altă parte, antrenorul dinamovist a ţinut să-i liniştească pe fani, informându-i că niciun jucător nu va mai pleca în această vară. "De la Dinamo nu va mai pleca nimeni până la finalul perioadei de mercato", a adăugat Flavius Stoican.

În total, în această vară au plecat de la Dinamo 20 de jucători, între care: Dragoş Grigore (transferat pe 1 milion de euro la Toulouse), George Ţucudean (i-a expirat împrumutul de la Standard Liege), Laurenţiu Rus (liber de contract, la Astra Giurgiu), Cătălin Munteanu (liber de contract, la FC Braşov), Cristian Bălgrădean (liber de contract), Steven Thicot (i-a fost reziliat contractul).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite