Flavius Stoican a primit o ofertă concretă din Arabia Saudită, dar a refuzat-o fără să stea pe gânduri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Flavius Stoican susţine că a primit o ofertă tentantă de a prelua o echipă din Arabia Saudită, dar a refuzat-o, deoarece îşi doreşte să obţină performanţe cu Dinamo pe plan intern.

Nu doar Victor Piţurcă a fost dorit insistent în această vară de arabii de la Al Ittihad, ci şi Flavius Stoican, tehnicianul lui Dinamo, care a dezvăluit recent că a primit şi el o ofertă de a merge în Arabia Saudită, pe care, însă, a refuzat-o nonşalant. 

”Au fost ceva discuţii, dar am considerat că nu este momentul oportun acum să plec de la Dinamo la o echipă din Arabia Saudită. Am făcut ce am simţit, am făcut alegerea corectă, pentru că eu îmi doresc să facem o echipă bună la Dinamo”, a spus Stoican la Digi Sport. 

Dacă ar fi acceptat această ofertă, Stoican ar fi primit 250.000 de dolari pe lună, dar a ales să rămână la Dinamo pentru a-şi vedea visul împlinit. "A fost doar o discuţie, nimic mai mult, n-am vrut să-i dau amploare. În plus, nici eu nu ştiu cât de reală era oferta. Am judecat şi cu mintea şi cu sufletul şi am zis că nu e momentul să plec. Într-adevăr, depind de rezultate, dar simt că pot face treabă cu aceşti băieţi de la Dinamo”, a adăugat tehnicianul lui Dinamo.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite