Flavius Stoican, lăudat de şefii lui Dinamo: „A aşezat bine vestiarul în jurul lui, el este dirijorul echipei!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dinamo este prima echipă de top din cariera de antrenor a lui Stoican FOTO Mediafax
Dinamo este prima echipă de top din cariera de antrenor a lui Stoican FOTO Mediafax

Stoican a schimbat faţa lui Dinamo după ce a fost numit antrenor principal şi acest lucru a fost remarcat şi de şefii dinamovişti, care îl apreciază pe tânărul tehnician pentru stilul pe imprimat echipei din "Ştefan cel Mare".

Constantin Anghelache, preşedintele lui Dinamo, consideră că Stoican are câteva atuuri care l-au ajutat se apropie foarte mult de jucători, lucru care se vede în jocul echipei din ultimele etape. 

"Stoican face parte din acest proiect, este un băiat tânăr şi eu mă ataşez de cei tineri, care a avut o traiectorie în viaţă, ca fotbalist, care l-a ajutat. A jucat la Craiova, a venit la Dinamo şi a jucat sub bagheta lui Lucescu. Pot să spun că a acumulat mult. A făcut un lucru bun, a aşezat vestiarul în jurul lui. Antrenorul este dirijorul, iar Stoican are un limbaj mai elevat, are umor şi are aproape rezervele. Asta înseamnă că are un vestiar bun. Îmi place Stoican pentru că nu are nepărat dictonul acela, că echipa care câştigă nu se schimbă. Găseşte bine aceste posibilităţi, de a aranja echipa în aşa fel încât să nu producă probleme", a comentat Anghelache la Dolce Sport.

Cu Stoican pe bancă, Dinamo are un palmares pozitiv în campionat: trei victorii, un egal şi o înfrângere. Echipa se află după 13 etape pe 6 în clasament, la zece puncte distanţă de liderul Steaua.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite