Flavius Stoican crede că doar o minune mai poate califica Dinamo în finala Cupei României

Flavius Stoican crede că doar o minune mai poate califica Dinamo în finala Cupei României

Flavius Stoican, antrenor la Dinamo Bucureşti FOTO Mediafax

În conferinţa de presă susţinută miercuri, Flavius Stoican a vorbit despre strategia pe care o va aborda în încercarea întoarcerii rezultatului din turul semifinalei de Cupa României, când Steaua a învins cu 5-2, în meciul considerat pe teren propriu şi disputat pe Arena Naţională. Manşa secundă se va juca joi, pe acelaşi stadion, începând cu ora 20.30.

Ştiri pe aceeaşi temă

...despre spectatori: „Încercăm să facem un meci mare, sunt convins că stadionul va fi aproape plin. Faptul că după un scor în tur care nu ne onorează va veni atâta lumea la stadion ne onorează. Să te încurajeze 40.000 de oameni şi să nu-ţi creezi ocazii este imposibil“.

...despre şansele de calificare: „Dacă vom reuşi să câştigăm la trei goluri diferenţă, atunci într-adevăr va fi o minune. Atunci putem spune că suntem ca echipă egali suporterilor noştri. Trebuie să fim calculaţi, să nu ne hazardăm, să nu ne ducem dinainte cu gândul că trebuie să marcăm repede“.

...despre abordarea meciului: „Şi tata mi-a zis că trebuie să joc cu toţi atacanţii. Dar până la urmă nu contează cu câţi atacanţi voi juca, ci oamenii care intră pe teren să-şi creeze situaţii. Nu e important să marcheze un atacant, important este să marcheze unul dintre jucătorii pe care eu îi introduc pe teren“.


Ştiri pe aceeaşi temă:

Fostul fotbalist dinamovist Augustin Deleanu a decedat la vârsta de 69 de ani

Remiza de la Petrolul - Dinamo, prilej de critici. Ionel Dănciulescu: „Arbitrii din spatele porţii nu au niciun fel de utilitate, sunt bani cheltuiţi degeaba“

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: