Flavius Stoican, caracterizat de un „câine“ cu state vechi. Sfaturile primite de antrenorul lui Dinamo

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Flavius Stoican, antrenorul lui Dinamo FOTO libertatea.ro
Flavius Stoican, antrenorul lui Dinamo FOTO libertatea.ro

Flavius Stoican, noul antrenor al lui Dinamo după demiterea lui Gigi Mulţescu, este în perioada de acomodare la echipa din Ştefan cel Mare. În acest sens, Florentin Petre i-a sugerat câteva idei menite să-i crească şansele de reuşită pe banca tehnică.

„Am fost colegi şi ne cunoaştem de o viaţă. Să fie puternic, să facă numai ce vrea el, să nu asculte de nimeni în jurul lui, or să fie oameni care vor încerca să-l influenţeze. La cum îl ştiu eu, la cât este de profesionist, va avea succes dacă va gândi numai cum vrea el.
Sunt convins că Stoican poate să revitalizeze echipa, doar că are nevoie de materialul necesar. Are foarte mult de muncă, şi nu la echipă, ştie el ce vreau să spun“, a declarat Florentin Petre pentru DolceSport.

Flavius Stoican a fost numit antrenorul principal la Dinamo şi a debutat la alb-roşii în Cupa României, într-un meci câştigat de echipa sa în faţa Sănătăţii Cluj (4-0).
După opt etape disputate, Dinamo ocupă locul 12 în Liga I, având un bilanţ de două victorii, trei egaluri şi trei înfrângeri.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite