Fisuri mari în proiectul Dinamo: „Nu se poate face performanţă cu ce a oferit Negoiţă“. Previziuni sumbre

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Câinii“ au terminat pe locul 2, anul trecut, în sezonul regulat, după care au ajuns pe 4 în play-off. Acum, roş-albii sunt pe 6 şi riscă să rateze şi play-off-ul.

Omul care a fost îndepărtat de la club după stagiunea trecută, Mircea Rednic, spune că rezultatele dezamăgitoare care s-au înregistrat din vară până acum erau previzibile.

„Eu n-am continuat...Timpul mi-a dat dreptate, nu se poate face peroformanţă cu ceea a oferit Negoiţă (n.r. – finanţator Dinamo). Eu nu înţeleg de ce Negoiţă l-a adus pe Mutu. Pune presiune, dar uitaţi ce presiune pune. Nu sunt rezultate. Iar Andone e un tip care nu acceptă. Declaraţiile pe care le face se întorc împotriva lui. Mutu nu poate să-l judece pe Ando. Poate fi tras la răspundere, dar nu prin presă. Cheamă-l la tine în birou, dă-i şi lui un trabuc, un pahar de whiskey şi staţi la poveşti acolo, după o zi de muncă, dar nu faceţi ping pong prin presă“, a comentat Rednic la Digi Sport.

El a avertizat că, dacă nu va intra în play-off, Dinamo va avea un viitor îngrijorător.

„Eu nu mă mai uit de mai mult timp la meciurile lui Dinamo. Nu vreau! Eu cred că o să prindă play-off-ul Dinamo. Dacă nu prinde, o să fie greu. Poate o să avem şanse, că o să mai intre 1-2 echipe în insolvenţă şi o să aibă şansa să joace în cupele europene. Mediaşul, Clujul sunt în insolvenţă. Dacă Dinamo nu joacă în cupele europene, e un an pierdut“, a adăugat tehnicianul de 54 de ani.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite