Firea a semnat ca primarul: Cine a comis gafa monumentală prin care Cornel Dinu a fost făcut stelist. Au apărut reacţiile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primăria Municipiului Bucureşti a reacţionat, în mod oficial, după ce un document semnat de Gabriela Firea a devenit viral în spaţiul online.

Cornel Dinu va fi declarat Cetăţean de Onoare al Bucureştiului, la data de 14 noiembrie, însă acest eveniment a fost precedat de o gafă de proporţii în care cineva a redactat un text în care „Procurorul“, o legendă vie a clubului Dinamo, a fost trimis la Steaua! Iar Gabriela Firea, probabil fără să citească textul, a semnat referatul respectiv, care, ulterior, s-a viralizat.

La 24 de ore după ce această gafă a dat naştere la o situaţie tragicomică, atât Primăria Municipiului Bucureşti (PMB), cât şi Cornel Dinu au reacţionat.

Ce a anunţat PMB?

Directia „Cultură, Învăţământ, Turism“ din cadrul Primăriei Capitalei regretă greşeala apărută în documentaţia Proiectului de hotărâre prin care, în şedinţa Consiliului General al Capitalei de joi 14 noiembrie se propune acordarea titlului de cetăţean de onoare al Municipiului Bucureşti domnului Cornel Dinu.

Ce a spus Cornel Dinu la Digi Sport?

Mulţumesc celor care se gândesc la mine, nu este o greşeală a doamnei Firea, pe mine mă distrează altceva. E gluma lui Piţi Varga: Ce MAI, MFA, tot MAI este! (n.r. - Ministerul Afacerilor Interne şi Ministerul Forţelor Armate). Este vorba de Errare humanum est. Am fost prieten foarte bun cu Răsvan, fostul soţ al doamnei Firea, şi cu mama acestuia, soacra doamnei Firea.

CITEŞTE ŞI:

FOTO Firea s-a făcut de râs: Gafă colosală în referatul scris despre Cornel Dinu! Ce greşeală apare în text

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite