Fiorentina nu-l vrea pe Adrian Mutu: "Noi îl luasem pentru FC Pune City"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Mutu a jucat ultima dată la Petrolul
Adrian Mutu a jucat ultima dată la Petrolul

Adrian Mutu şi-a reziliat contractul cu Petrolul pe 26 septembrie, sperând că va putea evolua în Super Liga Indiană, unde Pune City îl aştepta cu un salariu de 500.000 de euro pe trei luni.

Mutu n-a mai ajuns acolo, din cauză că nu şi-a reziliat la timp contractul cu gruparea ploieşteană. "Mutu s-a aflat sub contract cu Petrolul mult timp după încheierea perioadei de transferuri, pe 31 august, iar cererea sa de transfer trebuia facut inainte de aceasta dată. Doar jucatorii care si-au reziliat de comun acord contractul cu echipele lor inainte de incheierea perioadei de mercato sunt acum eligibili pentru un transfer", a declarat un oficial Indian citat de Times of India. Partea şi mai proastă pentru Mutu este că nici Fiorentina, club care deţine 15 % din acţiunile de la Pune City nu-l vrea în lot, în ciuda declaraţiilor necontentite de dragoste pe care Mutu le face la adresa florentinilor. "Noi l-am luat pentru Pune, nu s-a pus problema sa joace la Fiorentina. Au fost probleme birocratice care au făcut ca toată afacerea să pice", a declarat directorul sportiv Daniele Prade la Sky Sport Italia. 

Nici Petrolul nu-l mai vrea

În aceeaşi notă s-a situat şi declaraţia patronului Andrea Della Valle, care a fost întrebat de presa italiană despre venirea lui Mutu: "Mutu? Nu e o afacere fezabilă!", a spus bossul toscanilor. Fotbalistul de 35 de ani are uşile închise şi la Ploieşti, patronul "lupilor", Dan Capră afirmând că e exclus ca jucătorul să se întoarcă la Ploieşti. "El a cerut rezilierea contractului. Am încheiat toate conturile cu Mutu!" În aceste condiţii, Mutu va fi nevoit să-şi caute o altă echipă din iarnă, când va împlini 36 de ani.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite