Finlandezii şi-au făcut planul pentru a învinge Poli Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adversarul alb-violeţilor din turul al treilea preliminar al Ligii Europa, MyPa 47, nu a dezarmat după ce a pierdut pe teren propriu cu 1-2 şi au pregătit tactica pentru a întoarce rezultatul în partida programată mâine, la ora 20.30.

Petrovici: "Meciul cu MyPa este ca un antrenament tare pentru întâlnirea cu CFR"

Finlandezii sunt optimişti înaintea returului cu Poli de mâine, mai ales că au câştigat ultimul meci din campionat cu 3-0. "Sunt mulţumit cum au jucat băieţii în primul meci, dar din nefericire am pierdut. Desigur, gazdele sunt în avantaj pentru meciul de mâine, dar noi am arătat în partida tur că putem să înscriem, am avut şi ocazii. Dacă putem să conducem cu 1-0 la pauză, în a doua repriză se poate întâmpla orice. Ştim că trebuie să marcăm ca să avem şanse, dar nici nu trebuie să lăsăm prea multe şanse timişorenilor, trebuie să ne construim cu grijă jocul şi să pregătim câteva surprize gazdelor", a spus Janne Lindberg, antrenorul nordicilor.

Căpitanul echipei, Tuomas Aho, a ratat meciul tur, fiind accidentat, însă a urmărit cu atenţie adversarul. "Am văzut că Poli are un atac puternic, cu jucători puternici fizic, ca Magera, şi trebuie să-i supraveghem cu atenţie. Ritmul jocului este unul mai ridicat decât ce suntem noi obişnuiţi, dar trebuie să ne adaptăm. Trebuie să ne apărăm foarte bine, să nu luăm gol, şi sunt sigur că vom avea ocazii de a marca", a declarat Aho.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite