Final de drum pentru Simona Halep la Eastbourne. Românca a fost învinsă de Caroline Wozniacki în sferturi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 2, a ratat calificarea în semifinalele turneului de categorie Premier de la Eastbourne, după ce a fost învinsă, cu scorul de 5-7, 6-4, 6-1, de daneza Caroline Wozniacki, locul 6 WTA şi cap de serie numărul 6.

Doar două ore şi un sfert a avut jucătoarea din Constanţa între partida din optimi şi cea din sferturi, din cauza unui program dereglat de ploaia care a căzut în ultimele zile la Eastbourne. Astfel, daneza a fost mai proaspătă la început, mai agresivă şi mai precisă. De partea cealaltă. Halep a condus cu 7-5 şi 3-0, apoi 4-2, în setul secund. Fostul lider WTA a trimis meciul în decisiv, câştigând setul secund cu 6-4.

Al treilea set a fost unul fără istoric, deşi a început cu un break reuşit de Halep. Wozniacki a făcut rebreak şi a mai câştigat alte cinci ghemuri, punând capăt meiciului cu 6-1, după o oră şi 54 de minute de joc.

În penultimul act, Wozniacki va evolua cu britanica Heather Watson, locul 126 WTA, beneficiară a unui wild-card, sau cu sportiva cehă Barbora Strycova, locul 23 WTA. Calificarea în sferturi este recompensată cu un premiu de 18.940 de dolari şi cu 100 de puncte WTA, conform News.ro. Simonei Halep ratează în această săptămână oportunitatea de a lua locul germanei Angelique Kerber în fruntea ierarhiei WTA. Românca va evolua, de luni, la al treilea Grand Slam al anului, la Wimbledon.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite