Filmul despre fostul ciclist Lance Armstrong începe să capete contur

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lance Armstrong, unul dintre cei mai controversaţi oameni din ciclism FOTO Arhivă personală/Twitter
Lance Armstrong, unul dintre cei mai controversaţi oameni din ciclism FOTO Arhivă personală/Twitter

Radiat pe viaţă din sport din cauza dopajului, Lance Armstrong ar mai putea găsi totuşi motive de bucurie: proiectul unui film despre viaţa sa începe să se materializeze.

Lance Armstrong, cel pe care fie îl iubeşti, fie îl urăşti, va fi subiectul unui film produs la Hollywood. Suspendat pe viaţă din orice activitate sportivă, personajul fostului rutier va fi interpretat într-o ecranizare despre cariera sa sportivă. 

Prin intermediul casei de producţie „Bat Robot“, JJ Abrams se află în discuţii avansate cu Bradley Cooper pentru a evolua în rolul lui Armstrong, potrivit Agerpres.

La jumătatea lunii ianuarie, Lance Armstrong a recunoscut într-un interviu cu Oprah Winfrey că s-a dopat de-a lungul carierei sale. După 10 ani de negare, fostul rutier a mărturisit că a folosit substanţe interzise pentru a-şi îmbunătăţi rezultatele sportive. Interviul a stârnit o serie de reacţii negative, atât din partea publicului, cât şi a sportivilor din lumea întreagă. Majoritatea oamenilor l-au condamnat pe Armstrong pentru minciună şi incorectitudine faţă de colegii săi.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite