Fiicele lui Maradona, distruse de fostul său avocat: Dezvăluri şocante despre Dalma şi Giannina

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maradona, alături de Dalma (stânga) şi GIannina
Maradona, alături de Dalma (stânga) şi GIannina

Fostul star argentinian a decedat la 25 noiembrie 2020, însă controversele în jurul său continuă să nască şi acum acuze grave.

Diego Maradona s-a stins la 25 de zile după ce a împlinit 60 de ani, iar moartea sa face acum subiectul unei anchete în care sunt cercetaţi toţi medicii care l-au îngrijit, în ultimele sale zile de viaţă.

În plus, au apărut fel şi fel de acuze privind oamenii din anturajul fostului mare fotbalist. De pildă, fiicele sale, Dalma şi Giannina, l-au acuzat pe fostul avocat al fotbalistului, Matias Morla, că i-a angajat pe medicii care l-au maltratat pe tatăl lor. Acum, potrivit Digi Sport, fostul avocat al lui Diego s-a dezlănţuit la adresa celor două şi le-a adus acuze grave, în presa sud-americană.

Ce a spus Matias Morla?

*Diego n-a fost niciodată nebun, întotdeauna a avut însă probleme cu dependenţele.

*Dacă Diego s-ar trezi şi m-ar acuza de ceva e faptul că n-am avut grijă de Rocio Oliva (n.r. - fosta sa parteneră). A iubit-o pe Rocio şi a luptat până la moarte cu Dalma şi Giannina, pentru că s-a simţit trădat şi furat. Eu sunt cel care a stat cu Maradona şapte ani şi am petrecut tot atâtea sărbători de Crăciun, iar el se uita la telefon şi nu-l suna nimeni. Maradona a fost abandonat, a murit singur. 

*Dacă Maradona ar fi trăit, n-ar fi permis ca ele să mă atace. Înainte să moară a spus că hoţii sunt ele. Fetele nu mă aveau la inimă, pentru că le-am tăiat cărţile de credit în iunie 2014. S-au luat la bătaie pentru că l-au jefuit!

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite