Fiica lui Maradona s-a dezlănţuit: Postare virulentă legată de autopsia tatălui ei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gianinna şi Diego Maradona
Gianinna şi Diego Maradona

Gianinna Maradona a avut un mesaj acid pe contul ei de Twitter, folosind termenul de „fiii de curvă“ la adresa celor care au speculat pe marginea motivelor care au dus la decesul lui Diego.

Diego Maradona a avut mulţi contestatari, cât a fost în viaţă, iar aceştia nu l-au lăsat în pace nici după moarte, amintind de derapajele pe care le-a avut în afara terenului de fotbal.

Mai mult, până la apariţia rezultatului autopsiei, miercuri, aceeaşi oameni au speculat pe seama faptului că Diego ar fi consumat droguri şi alcool, inclusiv după operaţia suferită pe creier, iar acest comportament al starului ar fi contribuit la moartea sa. Acest scenariu a fost demontat însă de rezultatul final al autopsiei, după cum „Adevărul“ a scris aici.

Iar concluzia medicilor a fost o uşurare pentru una dintre fetele lui Maradona, Gianinna (31 de ani). Revoltată de zvonurile care au circulat după decesul tatălui ei, aceasta a avut o postare virulentă pe Twitter, în care i-a atacat pe cei care au crezut că Diego a consumat alcool şi droguri până în ultimele sale zile de viaţă.

„Toţi fiii de curvă aşteptând ca autopsia tatălui meu să arate că a consumat droguri, marijuana sau alcool. Eu nu sunt doctor, dar el (n.r. - Diego Maradona) părea foarte umflat (n.r. - în ultimele sale zile de viaţă). Avea o voce robotică, parcă nu era el. Se întâmpla ceva şi eu eram privită ca o nebună“, a scris Gianinna, întărind ideea că medicii care l-au avut pe Diego în grijă nu şi-au făcut bine treaba.

Gianinna Maradona a fost căsătorită cu atacantul argentinian, Sergio Aguero, între 2008 şi 2012. După divorţ, Diego s-a enervat cumplit, dând vina pe starul celor de la Manchester City pentru terminarea căsniciei.

Gianinna

Gianinna şi Sergio Aguero

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite