Fiica lui Lică Nunweiller face acuzaţii grave: „Tatăl meu a murit în clinica groazei”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Clinica Geronto Life Med FOTO Click.ro
Clinica Geronto Life Med FOTO Click.ro

După ce Lică Nunweiller şi-a dat ultima suflare, războiul dintre rudele fotbalistului care a dat numele de "câinii roşii" şi clinica Geronto Life Med va continua în tribunal.

Moartea lui Nunweiller a întristat ieri întreaga suflare dinamovistă şi nu numai. Din păcate, trecerea în nefiinţă a unuia dintre jucătorii emblematici din istoria lui Dinamo (porecla "câinii roşii" a fost inspirată de agresivitatea cu care jucau în anii '60 fraţii Ion şi Lică Nunweiller) este însoţită însă de un imens scandal.
Mai exact, Mihaela, fiica lui Lică, a lansat acuzaţii dure la adresa clinicii din Bucureşti la care a fost tratat fostul fotbalist înainte de a fi mutat la Spitalul Floreasca, unde a decedat. "Ticăloasa, mizerabila, mor cu ea de gât! Doctor Diaconescu Nina Maria. E cea care conduce clinica Geronto Life Med, acolo unde a fost tata internat! La un moment dat au vrut să-l pună să semneze o hârtie, dar el n-a vrut. Din ce-am înţeles, le iau casele pacienţilor", a declarat Mihaela pentru Click! cu câteva zile înainte ca Lică să se stingă.

Mihaela Nunweiller, fiica lui Lică Nunweiller

nunweiller foto click.ro


"Tata era un om normal când a ajuns la ei. Avea 84 de kilograme, dar apoi se făcuse ca la Auschwitz. A venit să-şi pună o sondă urinară, dar s-a ales cu nişte bacterii. Se foloseau şase seringi la 32 de pacienţi, angajaţii nu aveau mănuşi chirurgicale, ci din acelea care au vânzătorii la pâine. Îi spălau pe pacienţi cu acelaşi burete", a continuat Mihaela.
Tot fiica lui Nunweiller ne-a explicat de ce în clinica respectivă se practică legea tăcerii: "Ei au contract de patru ore, dar stau 12. Am înţeles că le dă bani împrumut, de nuntă, de orice mai au nevoie şi-i «leagă» de ea. E o criminală! Am auzit că ar fi cercetată în trei dosare pentru omor din culpă. Se joacă de-a Dumnezeu cu sufletele oamenilor. E clinica groazei!". Cel mai probabil, acest conflict între rude şi personalul clinicii se va încheia la tribunal. „Mă duc până la Dumnezeu pentru tatăl meu! Am un dosar cu toate probele, cu acte şi filmuleţe de acolo!", a promis Mihaela.


Doctorii: "Vor să scoată bani de la noi!"

Şefa clinicii, doctor Diaconescu Nina-Maria, are o cu totul altă variantă şi a demontat punct cu punct spusele rudelor lui Nunweiller. "Lucrurile nu sunt adevărate, eu cu doamna deja sunt în nişte litigii. Ea poate să facă ce doreşte, bani tot nu a scos de la mine! Cam asta e esenţa! Condiţiile au fost excelente", e primul răspuns al celei care conduce instituţia respectivă.

CIne a fost Lică Nunweiller

S-a născut la 12.12.1938 (Piatra Neamţ)
- A jucat pe postul de fundaş central şi mijlocaş
- A evoluat la Unirea Tricolor, Venus U.C.B. (1948-1949), Dinamo (1949-1957), Dinamo Obor (1957-1958 şi 1959), Pompierul (1958-1959), Dinamo (1960-1966 si 1970), Dinamo Bacău (1967-1969), Besiktaş (1969-1970)
- La Dinamo a câştigat patru titluri şi o Cupă
- În prima divizie a jucat în 206 meciuri şi a înscris 5 goluri, la echipa naţională a avut 5 partide, iar în cupele europene a activat în 10 jocuri
- A fost antrenor la Dinamo pregătind jucători ca Lucescu şi Dinu

nunweiller foto click.ro


 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite