Fiica lui Gigi Becali a luat bani pentru o viaţă întreagă: Ce sumă s-a strâns la nunta ei

Fiica lui Gigi Becali a luat bani pentru o viaţă întreagă: Ce sumă s-a strâns la nunta ei

Gigi Becali a cheltuit un milion de euro doar pentru organizarea evenimentului care a avut loc la Palatul Snagov şi la care au participat vreo 700 de invitaţi.

Teodora Becali (24 de ani), fiica cea mare a latifundiarului din Pipera, şi Mihai Theodor Mincu (28 de ani) şi-au unit destinele în weekend în nunta finalului de an în România.
 
Dacă Gigi Becali le-a dat celor doi o sumă fabuloasă, un milion de euro, Teodora şi soţul ei au strâns o adevărată avere şi din ce au lăsat invitaţii lor în plic. Concret, potrivit informaţiilor obţinute de Cancan, de la invitaţi s-a strâns impresionanta sumă de 600.000 de euro! Iar asta în condiţiile în care meniul n-a fost unul foarte scump, de doar 110 euro / persoană.
 
S-a ajuns la acest total de 600.000 de euro, având în vedere că, spre exemplu, Anamaria Prodan a oferit 10.000 de euro drept dar de nuntă! Iar la eveniment au participat nume grele, precum Hagi, Dumitru Dragomir, Viorel Păunescu, Viorel Hrebenciuc şi Adrian Videanu.
 
CITEŞTE ŞI:
 
3
fiice are Gigi Becali, Teodora (24 de ani) fiind cea mai mare dintre ele.
     

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: