Fiica lui Floyd Mayweather a ajuns în arest după ce a înjunghiat o femeie. Fostul campion din box a avut probleme mari în acest an

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Floyd Mayweather FOTO Guliver / Getty Images / Ethan Miller
Floyd Mayweather FOTO Guliver / Getty Images / Ethan Miller

Floyd Mayweather are din nou probleme în familie: fiica sa a ajuns în arest, după ce ar fi înjughiat o femeie, vineri, într-o criză de gelozie, anunţă site-ului american de ştiri stabloid, TMZ.

Fiica legendarului campion din box, Iyanna Mayweather, în vârstă de 19 ani, a fost arestată în Houston, sâmbătă noapte, pentru un atac asupra unei alte femei. Iyanna, logodnica lui NBA Youngboy, ar fi găsit-o vineri pe victimă în casa iubitului său şi este suspectă că ar fi atact-o din gelozie. Potrivit TMZ, victima, Lapattra Lashai Jacobs, ar fi ajuns la spital, după ce a încasat mai multe lovituri de cuţit. Iyanna Mayweather susţine că nu a mai văzut-o niciodată pe femeia în vârstă de 22 de ani şi că ar fi fost provocată.

Mayweather, greu încercat în acest an

Unul dintre cei mai bogaţi sportivi din istorie, Floyd Mayweather traversează o perioadă neagră a vieţii. În luna martie a acestui an, Mayweather a fost devastat de moartea femeii împreună cu care are trei copii. Aceasta a fost găsită moartă în maşină, în California. Câteva zile mai târziu, unchiul şi fostul său antrenor, Roger Mayweather, a decedat la 58 de ani, după o lungă suferinţă, acesta fiind diagnosticat cu diabet.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite