Fiica lui Balaci îl distruge pe ministrul Sănătăţii: „Ce prostii a putut spune! A vrut să-şi facă reclamă“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lorena Balaci a fost scârbită de ancheta făcută, fără niciun rost, de Ministerul Sănătăţii după decesul fostului mare fotbalist.

Ilie Balaci s-a stins, duminică, la 62 de ani, suferind un atac de cord. La o zi după această tragedie, a început o anchetă bizară care, miercuri, a concluzionat că, într-adevăr, fostul fotbalist nu putea fi salvat şi că totul s-a făcut ca la carte.

Această anchetă a suprins, întrucât niciun membru al familiei Balaci n-a solicitat aşa ceva şi, încă de la început, oamenii au spus că salvarea a traversat oraşul Craiova şi a ajuns la faţa locului în mai puţin de zece minute. De ce s-a făcut atunci această anchetă? Răspunsul l-a oferit în ziarul „Libertatea“ Lorena, fiica cea mare a lui Ilie Balaci.

Ce a spus Lorena Balaci?

*Nu mă faceţi să vorbesc aiurea, că-mi vin toate cuvintele urâte! Doamne, ce prostii a putut spune doamna aceasta (n.r. – ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea)! Noi, familia, n-am cerut nicio anchetă. Dacă i-aş întâlni pe doctorii aceia de la SMURD, i-aş strânge în braţe şi le-aş mulţumi. Au făcut tot ce s-a putut.

*Când a decis să deschidă ancheta respectivă, doamna ministru a urmărit să-şi facă reclamă, să se spună că munceşte. Să vadă lumea că lucrează! Mai bine s-ar ocupa de problemele reale din Sănătate, că pleacă lumea cu bacterii din spitale. Nici măcar nu cred că ştie cine a fost Ilie Balaci. SMURD-ul a venit la 4 minute de la apel. Echipat cum trebuie.

*Vorbim de SMURD, nu vreo Ambulanţă de judeţ. Mai repede de 4 minute însemna să se teleporteze oamenii aceia! Dacă este o instituţie în ţara asta în care am încredere, aia este SMURD! 

*Oamenii ăia s-au luptat două ore cu Dumnezeu, ca să-l ţină pe tata pe lumea asta! L-au intubat, au făcut tot ce a fost omeneşte posibil. Am aflat ulterior că elicopterul era pregătit, ca să îl aducă la Bucureşti, în caz că îl stabilizau şi putea fi transportat.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite