Figo: "Nu am plecat de la Barcelona pentru bani! Am luat decizia corectă când am semnat cu Real!"

Figo:

Luis Figo

În 2000, Lius Figo a plecat de la Barcelona pentru a juca la rivala Real Madrid. Real a plătit atunci clauza de reziliere de 56 de milioane de dolari.

Ştiri pe aceeaşi temă

"Nu am plecat de la Barcelona pentru bani. Nu a fost o problemă de ordin economic, ci una de apreciere. I-am spus preşedintelul că am oferte de la alte cluburi care sunt dispuse să plădească clauza de reziliere şi l-am întrebat dacă era interesat să-mi prelungească contractul. S-a enervat şi aşa a rămas. Când şi-au dat seama că semnez cu Real Madrid era deja prea târziu.

Recunos că am făcut câteva greşeli când am semnat cu Real, dar a fost decizia corectă. Am câştigat prestigiu, experienţă şi trofee. Mi-am dat seama că am făcut ce trebuia când am văzut ce au păţit foştii mei colegi în anii următori.

Am conştiinţa împăcată. Nu sunt perfect şi nici nu vreau să fiu. Sunt cine sunt, nu ceea ce şi-ar dori alţii să fiu", a declarat Luis Figo.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările