Fernando Alonso a acceptat provocarea lui Valentino Rossi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fernando Alonso
Fernando Alonso

Pilotul de la Ferrari a declarat că este pregătit să-şi măsoare forţele cu italianul Valentino Rossi. Acesta din urmă îl provocase în 2006 la o întrecere inedită: să concureze cu o motocicletă de viteză, un monopost de Formula 1 şi maşină de raliuri.

În urmă cu patru ani, în momentul în care Rossi a cucerit titlul mondial cu numărul 5 la MotoGP, iar Alonso câştiga "Marele Circ", spaniolul a spus că poate concura şi cu motocicleta dacă s-ar antrena puţin. Declaraţia aceasta l-a enervat tare pe Il Dottore, care a lansat acea provocare. Alonso n-a dat însă niciun răspuns.

Trecut la Ferrari, în iarnă, dublul campion mondial la Formula 1 şi-a adus aminte de provocare şi a acceptat-o. "De ce? Pentru că acum sunt la Ferrari şi este mai uşor. Trebuie ca el să participe la antrenamente în Formula 1, iar eu la moto, ceea ce este uşor. Va fi mai dificil pentru mine să pilotez pe două orţi, însă eu n-am condus niciodată o maşină de raliuri".

Rossi este avantajat într-un eventual duel cu Alonso. El a făcut teste şi cu monopostul de F1, dar şi cu un bolid de WRC.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite