Federaţia reacţionează după scrisoarea lui Rădoi: Ce i s-a transmis fostului selecţioner

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Răzvan Burleanu, preşedinte FRF
Răzvan Burleanu, preşedinte FRF

După o colaborare de trei ani şi jumătate, în care Mirel a pornit ca director tehnic la România U21, pentru ca apoi să preia această echipă şi să treacă, pe rând, la naţionala mare şi cea olimpică, părţile s-au despărţit.

Mirel Rădoi a terminat aventura sa, ca angajat al Federaţiei Române de Fotbal (FRF). De acum înainte, el va încerca să-şi relanseze cariera de antrenor la nivel de club. Unde, deocamdată, a activat doar la Steaua, în perioada iunie - noiembrie 2015. La această echipă, a adunat 13 victorii, 7 remize şi 9 înfrângeri.

La Steaua, şi-a încheiat mandatul la finalul lunii noiembrie, exact cum s-a întâmplat acum şi în cazul contractului său cu FRF. La plecarea de la naţională, Rădoi a publicat o scrisoare deschisă pe care „Adevărul“ a redat-o aici.

Imediat, a apărut şi replica federaţiei la cele scrise de fostul selecţioner.

Ce a publicat FRF pe site-ul oficial?

*Federaţia Română de Fotbal îi mulţumeşte lui Mirel Rădoi pentru toată activitatea sa la conducerea staff-ului tehnic al loturilor naţionale U21, U23 şi de seniori, precum şi pentru modul în care s-a implicat în activitatea tuturor reprezentativelor.

*Pasiunea, curajul, energia şi determinarea care-l caracterizează le-a pus în slujba echipei naţionale încă din prima zi a mandatului de selecţioner. Cu siguranţă că peste ani se vor vedea clar aspectele pozitive ale mandatului său, care vor sta la baza viitorului echipei naţionale.

*Mult succes, Mirel, în cariera de antrenor! Ne-ai dovedit în toată această perioadă că echipa naţională va însemna mereu „acasă“ pentru tine!

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite