Federaţia de Kempo a acordat un premiu special pentru campionul mondial care şi-a riscat viaţa în Afghanistan

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Costin Macovei, multiplu campion mondial la Kempo, a fost declarat „Omul anului“ în 2013, de către Statul Major al Forţelor Terestre şi Marele Stat Major din cadrul Ministerului Apărării Naţionale.

La începutul acestei luni, Macovei a obţinut la Campionatele Mondiale de Kempo de la Budapesta, două titluri de campion mondial, Submission şi Full-Kempo, dar şi un titlu de vicecampion la Knockdown. Caporalul Costin Macovei este încadrat la Batalionul 265 Poliţie Militară şi a participat la două misiuni internaţionale sub egida ISAF, în teatrul de operaţii Afganistan, în perioada 2009-2010 şi 2011-2012.

Pentru performanţele sale din cadrul Poliţiei Militare şi din postura de sportiv, Amatto Zaharia, preşedintele Federaţiei Române de Kempo, urmează să îi înmâneze lui Costin Macovei premiu de excelenţă pentru merite deosebite. Alături de antrenorul său, Liviu Ionescu, de la clubul Lupii Albaştri, Costin Macovei a fost primit la sediul Federaţiei Române de Kempo de preşedintele Amatto Zaharia, maestru emerit al sportului românesc. „Este o onoare să fac parte din Poliţia Militară şi să fiu sportiv al Federaţiei Române de Kempo. Activităţile mele ca sportiv şi caporal se îmbină perfect. Iubesc drumul pe care mi l-am ales în viaţă“, a declarat Costin Macovei.

Ştiri pe aceeaşi temă:

Un campion mondial a fost felicitat public de MApN

Echipa naţională de kempo a petrecut Paştele în autocar

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite