Fed Cup, România - Franţa. Halep: Sunt foarte motivată. Îmi doresc tare mult să câştigăm meciul cu Franţa şi, de ce nu, să obţinem trofeul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto EPA EFE
Foto EPA EFE

Simona Halep a declarat, sâmbătă, că este foarte motivată înaintea semifinalei de Fed Cup cu echipa Franţei şi îşi doreşte mult victoria la Rouen şi apoi chiar în finală.

„Echipa Franţei este o echipă puternică, au experienţă în ceea ce înseamnă Fed Cup, pentru că a fost de mai multe ori acolo. Echipa noastră este de asemenea foarte puternică şi cred că meciul este deschis, oricine poate câştiga. Eu sunt foarte motivată şi îmi doresc tare mult să câştigăm acest meci şi, de ce nu, să câştigăm trofeul”, a spus Halep.

Simona Halep a participat, sâmbătă, la lansarea campaniei de anul acesta Grijă pentru Copii, desfăşurată de Dorna în parteneriat cu organizaţia Salvaţi Copiii România. Cu ocazia startului campaniei aflate la al şaptelea an de existenţă, a avut loc un concert extraordinar în sprijinul copiilor născuţi prematur, susţinut de Orchestra Naţională Radio.  

“Mi-ar face mare plăcere ca mai mulţi campioni să se alăture acestei cauze. Este un lucru important ca să ajutăm aceşti copii şi cu cât suntem mai mulţi, cu atât mai bine. Le invit cu mare drag pe fetele de la Fed Cup să se alăture acestei cauze”, a declarat Simona Halep.

Ea a vorbit şi despre un sfat al mamei sale: “Mama mi-a spus că întotdeauna trebuie să fii om înainte de jucător de tenis. Acesta este sfatul pe care l-am urmat şi o să-l urmez toată viaţa”.

Întâlnirea Franţa – România, din semifinalele Cupei Federaţiei, va avea loc în 20 şi 21 aprilie, la Rouen.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite