FED Cup Canada - România / CTP nu-l iartă pe Ilie Năstase: "Acum a avut ocazia de a face cunoştinţă cu Andreea Mitu"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Andreea Mitu a reuşit o victorie mare în faţa canadiancei Eugenie Bouchard şi a înclinat balanţa în favoarea României, meciul de FED Cup Canada - România terminându-se 2-3.

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu, cel care avusese un schimb de replici tăioase cu Ilie Năstase, pe tema neparticipării Simonei Halep la meciul de la Montreal, n-a ratat ocazia de a-i dat peste nas acestuia, după victoria fetelor. "România are tenis în acest moment. Nu mai e vorba de o jucătoare excepţională, cum este Simona Halep, aflată în topul mondial, este vorba de o echipă a României care se califică în elita mondială a tenisului feminin în acest moment. Deci, prin Alexandra Dulgheru, Andreea Mitu, Irina Begu şi Raluca Olaru, echipa României, România înseamnă în acest moment tenis la nivel mondial, nu doar o jucătoare sau alta. Este o forţă în tenis, aşa cum sunt Rusia, Franţa, Statele Unite, Spania, Italia, se va duela de la egal la egal cu marile puteri ale tenisului feminin mondial.  Şi s-a-ntâmplat fără marea noastră jucătoare Simona Halep, care a şi spus, atunci când i s-a reproşat că nu va juca, a spus: Fetele pot să câştige şi fără mine, sunt sigură de asta! Şi aşa s-a întâmplat”, a spus Cristian Tudor Popescu la Digi24, care s-a referit apoi şi la "cazul Halep"

„Nu avem ce discuta despre asta. Avem ce discuta despre faptul că marele nostru jucător Ilie Năstase a făcut cunoştinţă în această seară cu Andreea Mitu, pentru că atunci, nemulţumit fiind de absenţa Simonei Halep, Ilie a spus: Nu ştiu cine e Mitu. Aşa, de încurajare pentru această sportivă tânără şi talentată, numărul 104 mondial! Ei, în seara asta, a făcut cunoştinţă Ilie cu Andreea Mitu în acest meci extraordinar pe care l-a făcut Andreea în faţa unei Eugenie Bouchard de plâns în finalul meciului”, a punctat CTP tot la Digi 24.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite