FCSB „tremură“ din nou: La mâna cui a ajuns vicecampioana României pentru returul capital cu Rapid Viena

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Până să dea cinci goluri în meciul de pe „Arena Naţională“ (diseară, ora 21.30, Pro TV), aşa cum vrea Gigi Becali, FCSB trebuie să se asigure că nu ia gol.

Ceea ce se anunţă a fi o misiune delicată, având în vedere că defensiva a fost cam fragilă în meciurile din această vară. Şi, acum a apărut şi o problemă destul de mare: Bălgrădean, titularul postului de portar, s-a accidentat în weekend, în campionat, şi nu va juca în returul cu Rapid Viena. Astfel, FCSB a ajuns, din nou, la mâna lui Andrei Vlad, jucător pe care Gigi Becali l-a desfiinţat în sezonul trecut. Acum, într-o încercare de a creşte moralul puştiului, latifundiarul şi-a schimbat radical discursul în privinţa goalkeeper-ului de 19 ani.

„Mi-a spus Meme că nu va juca Bălgrădean. Erau foarte îngrijoraţi, şi el, şi Dică. Le-am zis: <<Băi, voi ştiţi ce vrea Dumnezeu?>>. Poate e mai bine cu Vlad. Eu aş fi vrut să apere Bălgrădean. Dar mie Meme mi-a spus că la antrenamente înnebunesc ăştia, că nu pot să-i dea niciun gol lui Vlad. Apără din toate poziţiile. N-am nicio emoţie, dacă vrea Dumnezeu ne calificăm“, a explicat Becali.

Am demonstrat şi în alte meciuri, când toată lumea ne dădea morţi, că am reuşit să ne ridicăm. Ne-au surprins pe contraatac în tur, iar în final am avut şi neşansă, pentru că am ratat foarte mult. Mihai Bălaşa fundaş FCSB

Cele mai recente reveniri reuşite de Steaua / FCSB în Europa, după înfrângeri la două goluri în tur

Sezon Adversar Tur Retur

2004-2005 Valencia 0-2 2-0

2012-2013 Ajax 0-2 2-0

De fiecare dată, bucureştenii s-au calificat la penalty-uri 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite