FCSB, ca la spitalul de nebuni: Dică poate fi înlocuit cu un antrenor care a câştigat un singur meci în ultimele opt etape

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fotbalul românesc e condus după criterii aproape de neînţeles! În ultima vreme, se vorbeşte tot mai mult că FCSB, pentru a-şi spori şansele la titlu, vrea să-l schimbe pe Nicolae Dică.

Până aici, nimic neobişnuit, având în vedere că „Nick“ şi-a compromis statutul de antrenor la FCSB din momentul în care a acceptat să fie „secundul“ patronului Gigi Becali. 

Ceea ce surprinde însă e că, potrivit informaţiilor apărute în presă, FCSB vrea să-l înlocuiască pe Dică cu Mihai Teja. Adică vicecampioana vrea să aducă un antrenor care a obţinut o singură victorie în ultimele opt etape cu Gaz Metan Mediaş, perioadă în care a pierdut şi meciul direct cu FCSB-ul lui Dică!

Doar timpul ne va demonstra dacă FCSB îl doreşte cu adevărat pe Teja, însă cert e că, deşi echipa sa traversează o criză de rezultate, meciul sâmbătă a venit la fix pentru tehnicianul de 40 de ani. Pe terenul liderului CFR Cluj, Gaz Metan a condus cu 2-0, dar, la final, s-a mulţumit cu un punct, scor 2-2 (Omrani 43, 87 / Fernandes 12, Ivanov 32). Iar asta după ce clujenii au ratat un penalty acordat eronat de arbitrul Radu Petrescu, în prelungiri! Culio a ratat de la 11 metri şi şirul victoriilor obţinute de CFR s-a oprit după trei partide.

Întrebat despre interesul FCSB-ului pentru el, Mihai Teja a oferit un răspuns tranşant: „Sunt subiecte de presă, nu m-a sunat pe nimeni. FCSB are antrenor şi trebuie să-l respectăm, E colegul meu. Nu m-a sunat nimeni, n-am auzit nimic. Nu ştiu de unde apar toate lucrurile pe care le văd prin ziare. Nu ştiu ce se va întâmpla în viitor, dar nu e nimic adevărat“.

E ceva normal ca FCSB să-l dorească pe Mihai Teja, a demonstrat că e un antrenor foarte bun. Nu doar prin punctele obţinute în acest sezon, ci şi prin jocul prestat în acest campionat. Răzvan Pleşca portar Gaz Metan  
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite