FCSB, de râsul curcilor! Discursul „antrenorului“ care a debutat şi şi-a şi încheiat mandatul: „Băieţii şi-au dorit victoria!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andronache

Ca să-ţi dai seama în ce situaţie a ajuns FCSB e suficient să vezi cine a stat, luni, pe bancă, la Giurgiu: Vergil Andronache. Adică, secundul fostului secund, Bogdan Andone.

FCSB a ieşit în ultimii patru ani pe locul 2 şi, în acest sezon, pare că şi-a propus să experimenteze senzaţii tari în play-out: lupta pentru evitarea retrogradării!

Aşa se face că bucureştenii au început sezonul cu Bogdan Andone pe bancă pentru a ajunge acum pe mâna lui...Vergil Andronache! Iar la Giurgiu, echipa a arătat după chipul şi asemănarea acestui om, fostul secund al secundului.

Iar după meci, când Andronache a apărut în faţa jurnaliştilor pentru a oferi declaraţii, discursul său a stârnit doar milă. Din fericire pentru Andronache, calvarul său la FCSB s-a şi încheiat, el urmând a fi înlocuit, cel mai probabil, de portughezul Toni Conceicao, fost antrenor la CFR Cluj.

Ce a spus Vergil Andronache?

*Atitudinea a fost alta. Băieţii şi-au dorit victoria, dar au fost nişte greşeli personale care ne-au afectat. Fiecare om e supus greşelii, ceea ce i s-a întâmplat lui Bălaşa i se poate întâmpla oricui. Nimeni nu-şi doreşte să greşească. Nu e uşor să joci din trei în trei zile, plus că sunt mii de kilometri parcurşi. 

*Lumea aşteaptă multe de la noi, dar nu e uşor. De această dată, cred că am arătat atitudine. Felicitări Astrei pentru victorie! În Europa vorbim despre o altfel de competiţie, iar jucătorii se motivează altfel. 

*Meciul de astăzi a trecut, noi sperăm că la meciul din Liga Europa vom fi în regulă. E prematur să vorbesc despre un alt antrenor. Nu contează prea mult cine vine, pentru că tot aceşti jucători sunt aici. Lucrurile s-au schimbat din punct de vedere al atitudinii, iar oricine vine, vine cu un suflu nou şi cred că lucrurile vor arăta bine.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite