FCSB - Mlada Boleslav, amatorismul continuă: Antrenorul Becali a ajuns la al patrulea meci la rând fără victorie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florinel Coman
Florinel Coman

Dintre toate echipele rămase în cupele europene, probabil, FCSB se confruntă cu cea mai ruşinoasă situaţie. Cu un patron scăpat de sub control, fără antrenor şi cu un joc insipid, bucureştenii au mai înregistrat un rezultat dezolant.

Cu Gigi Becali antrenor, FCSB nu mai bate pe nimeni! Ultima victorie datează din 25 iulie, 3-0 cu Alaşkert în deplasare, iar de atunci dezastrul devine tot mai mare pe zi ce trece.

După 0-2 cu Botoşani, 2-3 în returul cu Alaşkert şi 1-2 cu Astra, FCSB a terminat la egalitate, 0-0, cu Mlada Boleslav (Cehia) în prima manşă din turul III preliminar al Ligii Europa. La Giurgiu, bucureştenii au făcut o prima repriză groaznică în care senzaţia a fost că Mlada Boleslav joacă, de fapt, acasă, iar FCSB în deplasare!

După pauză, elevii lui Gigi Becali au mai echilibrat balanţa şi avându-l pe Florinel Coman într-o bună dispoziţie de joc au şi irosit câteva şanse bune de a marca. Cea mai mare oportunitate i-a aparţinut însă lui Panţiru, cel care, servit ideal de Florinel Coman, a trimis în bara transversală din mijlocul careului (83).

S-a terminat 0-0, iar calificarea în play-off se va decide săptămâna viitoare, la 15 august (ora 20.00, Pro TV), în Cehia.

CITEŞTE ŞI:

FOTO Gigi Becali, distrus: Gestul prin care fanii l-au pus la zid la meciul cu Mlada Boleslav. Imaginile spun totul

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite