FCSB - Mlada Antrenorul interimar Andronache: „Focusul este pe Europa.  Aşteptăm cu încredere meciul de mâine“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andronache

Vergil Andronache, antrenorul interimar al celor de la FCSB, consideră partida cu Mlada Boleslav, din preliminariile Ligii Europa, un meci dificil, însă nu crede că este un test pentru el

"Suntem conştienţi că ne aşteaptă un meci destul de dificil. În schimb, pentru asta ne-am pregătit, am discutat şi după ultimul joc din campionat, care nu a ieşit exact aşa cum ne-am dorit şi noi. Ne-a bucurat foarte mult dorinţa jucătorilor de a câştiga. De astă-vară ştiam că focusul este pe Liga Europa şi ne dorim din tot sufletul să putrem să facem un meci bun, să câştigăm, ne dorim să nu luăm gol în primul rând. Aşteptăm cu încredere meciul de mâine. Noi respectăm fiecare adversar. Mai ales în condiţiile date nu cred că pot să-mi permit că meciul va fi uşor. Dar în acelaşi timp avem foarte mare încredere în noi. Nu consider asta un test. Eu sunt aici, mă simt acum un antrenor principal. Cred că antrenorul trebuie comparat cu un dirijor. Dirijorul nu trebuie să ştie să cânte la toate instrumentele, trebuie doar să asigure armonie în orchestră. Acelaşi lucru trebuie să se întâmple şi cu mine”, a afirmat el.

FCSB va juca cu cehii de la Mlada Boleslav, joi, la Giurgiu, de la ora 21.30, în prima manşă a turului trei preliminar al Ligii Europa.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite