FCSB îşi ia antrenor cuminte: Conceicao a venit la Bucureşti! Ce clauze ruşinoase a acceptat, când era la CFR

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Toni Conceicao a sosit, marţi, la Bucureşti şi s-a dus direct la întâlnirea cu Gigi Becali. Cel mai probabil, portughezul va fi pe banca roş-albaştrilor, joi (ora 21.30, Pro TV), la meciul de la Giurgiu cu Mlada Boleslav (Cehia).

Iminenta numire a lui Toni Conceicao la FCSB e o mutare perfectă pentru stilul lui Gigi Becali. În primul rând, vorbim despre un tehnician fără angajament, dispus să accepte cam orice ofertă.

Apoi, Conceicao (57 de ani) e genul de antrenor deschis compromisului. Dovadă şi clauzele pe care le-a avut la ultimul contract CFR Cluj, echipă de la care a fost demis la începutul anului:

*se consultă cu Consiliul de Administraţie cu privire la formaţia care intră în teren la jocurile oficiale şi amicale;

*colaborează cu conducerea clubului formulând opinii din punct de vedere tehnic;

În România, Conceicao a lucrat, pe rând, la CFR Cluj (2009), Braşov (2009-2011), Astra (2012), CFR Cluj (2015-2016) şi, din nou, CFR Cluj (2018-2019). 

Când a plecat din România, Conceicao a fost un tehnician „turist“ la majoritatea cluburilor din străinătate. De altfel, cifrele sale la ultimele două formaţii din afara României vorbesc de la sine. A trecut pe la modestele Nea Salamina (Cipru) şi Penafiel (Portugalia). Ambele formaţii le-a pregătit în 2017 şi la fiecare a prins doar nouă meciuri! La Nea Salamina a obţinut doar patru victorii, în timp ce la Penafiel a câştigat doar două meciuri.

7 luni a durat ultimul mandat al lui Conceicao la CFR Cluj, între iulie 2018 şi februarie 2019. El a lăsat echipa pe primul loc în Liga I. Bilanţul său: 13 victorii, 7 remize, 4 înfrângeri.  
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite