FCSB a învins-o pe CSU Craiova şi are un avans de două puncte faţă de Viitorul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipa FCSB a învins, în deplasare, cu scorul de 1-0, formaţia CSU Craiova, într-un meci din etapa a cincea a play-off-ului şi are un avans de două puncte faţă de Viitorul în fruntea Ligii I.

Unicul gol al întâlnirii de la Drobeta Turnu Severin a fost marcat de Gnohere, în minutul 73, cu o lovitură de cap de la 3 metri, după un corner executat de pe partea stângă de Tănase şi o recentrare a lui Momcilovici.

În minutul 34, Andrei Ivan a fost lovit cu cotul în ceafă de Mihai Bălaşa într-un duel aerian şi a căzut pe teren. Portarul stelist Florin Niţă a intervenit imediat şi l-a ajutat pe Ivan să nu-şi înghită limba.

Atacantul Craiovei a primit îngrijiri medicale pe teren mai multe minute, şi-a revenit şi a refuzat intervenţia ambulanţei ajunse pe gazon.

CS Universitatea Craiova: Calancea - Dimitrov, Barthe, Kelici, Bancu - Mateiu (Gustavo '77), Screciu (Markovic '82), Zlatinski - Jazvici (Măzărache '60), Ivan, Băluţă. Antrenor: Gheorghe Mulţescu.

FCSB: Niţă - Pleaşcă (Jakolis '53), Moke, Bălaşa, Momcilovici - Muniru (Boldrin '38), Pintilii - Enache, Fl. Tănase, De Amorim (Gnohere '53) - Alibec. Antrenor: Laurenţiu Reghecampf.

Arbitri: Marius Avram (central) - Vasile Marinescu, Miclos Istvan Nagy (asistenţi) 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite