FCSB începe acasă: avem programul meciurilor din Liga Europa! Pe câţi bani mizează românii şi ce zice Dică

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bucureştenii vor disputa o partidă pe „Arena Naţională“ şi două în deplasare în turul fazei grupelor. Ceea ce le oferă un program mai uşor în a doua jumătate a competiţiei, când vor evolua de două ori pe teren propriu.

UEFA a anunţat programul detaliat pentru meciurile din grupele Ligii Europa. 

Plasată în seria G, alături de Hapoel Beer Sheva (Israel), Lugano (Elveţia) şi Viktoria Plzen (Cehia), FCSB va evolua pe următoarele date:

*Etapa 1: 14 septembrie – FCSB – Viktoria Plzen

*Etapa a 2-a: 28 septembrie – Lugano - FCSB

*Etapa a 3-a: 19 octombrie – Hapoel Beer Sheva - FCSB

*Etapa a 4-a: 2 noiembrie – FCSB – Hapoel Beer Sheva

*Etapa a 5-a: 23 noiembrie – Viktoria Plzen - FCSB

*Etapa a 6-a: 7 decembrie – FCSB – Lugano

Becali: „Facem 18 puncte şi 3,6 milioane de euro“

Patronul roş-albaştrilor a spus, anul trecut, că FCSB e cea mai bună din grupa ei în Liga Europa. Atunci, bucureştenii s-au clasat pe ultimul loc, după Osmanlispor, Villarreal şi FC Zurich.

Acum, Gigi Becali a venit cu o nouă serie de declaraţii bombastice: „Vom face 18 puncte şi vom încasa 3,6 milioane de euro numai din victorii. Pe Plzen o bat acum de două ori! Un milion de euro din bilete şi 1,2 milioane de euro din cele două victorii. E un optimism puţin exagerat, dar vă zic că acum o să facem un milion din bilete şi 1,2 milioane din dubla cu Plzen“.

Dică: „O grupă echilibrată“

Antrenorul FCSB-ului a oferit, în schimb, nişte declaraţii mai aproape de realitate.

„Tragerea la sorţi ne-a adus o grupă echilibrată, în care toate echipele au şanse de calificare. Sperăm să avem evoluţii bune, să facem cât mai multe puncte, iar jocul nostru să fie pe placul suporterilor, pe care îi aşteptăm în număr mare alături de noi.

Îi cunoaştem foarte bine pe cei de la Viktoria Plzen şi îi vom studia atent atât pe cei de la Hapoel Beer-Sheva, care sunt campionii Israelului, cât şi pe elveţienii de la Lugano“, a declarat Dică pentru site-ul oficial al clubului.

Pe Plzen am mai bătut-o, trebuie să ne calificăm de pe primul loc, vreau să ne calificăm în primăvara europeană. O să luăm 18 puncte. Primăvara, pac-pac, 18 puncte. Gigi Becali patron FCSB
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite