FCSB - Guimaraes: Promisiunea lui Becali încântă România! „Eu mă spânzur, îmi tai capul, dacă se întâmplă aşa...“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După cel mai reuşit meci în mandatul său de „antrenor“, Gigi Becali a avut o intervenţie telefonică bombastică la Pro X.

FCSB a dominat, categoric, Guimaraes (Portugalia) în prima manşă din play-off-ul Ligii Europa. Chiar dacă echipa sa n-a învins, latifundiarul din Pipera a vorbit după meci, de parcă FCSB e deja calificată.

Dacă a avut dreptate, ne vom lămuri, joia viitoare (ora 22.00, Pro TV), atunci când e programat returul dintre Guimaraes şi FCSB în Portugalia.

Ce a spus Gigi Becali?

*Nu că am fost mai buni, nici nu se pune problema. Noi trebuia să batem 2,3-0, dar nu-mi fac niciun fel de problemă. E mai slabă decât Mlada. Îi batem acolo, nu e o formaţie care să ne poată marca goluri. 

*N-au valori, n-au tehnică, n-au nimic! N-au cum să ne învingă acolo. Eu zic că acest moment e mai uşor, pentru că Mlada putea marca gol, ăştia nu sunt în stare. 

*Poate că sunt eu prea prost, poate că nu mă pricep la fotbal, dar jucăm trei zile cu ei şi nu ne dau gol. N-au cum, n-au mişcat nimic, n-au fost în stare să facă trei pase în faţa noastră! 

*Eu mă spânzur, îmi tai capul, dacă ăştia ne marchează gol. Suntem trei clase peste ei, şi la viteză, şi la tehnică, chiar şi fizic. 100% ne calificăm, hai 99%, că 1% e ghinion.

*Florinel Coman ăsta e el (n.r. - legat de ratările lui Coman), ce a fost în seara asta? Dar în retur o să fie altceva. Dacă aveam echipa întreagă, acum era 3-0, 4-0 fără probleme.

*Ajungem în primăvara Ligii Europa, am curajul să spun asta! Nu contează cu cine o să jucăm în grupe, ne calificăm în primăvară!

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite