FCSB, un club blestemat! Echipa lui Becali, îngenuncheată de Slovan Liberec şi de noi ghinioane

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gigi Becali la dezbaterea de la ministerul justiţiei privind graţierea şi amnistia FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

FCSB a pierdut, scor 2-0, meciul de pe teren propriu cu Slovan Liberec şi a fost eliminată din acest sezon al cupelor europene.

Decimată de indisponiblităţile cauzate de infectările masive din sânul echipei, FCSB a fost victimă sigură în partida disputată la Giurgiu, în turul III preliminar al Ligii Europa.

Oficialii clubului au făcut tot ce le-a stat în puteri să se prezinte la ora meciului cu o echipă cât de cât competitivă. În ultimele 24 de ore, folosindu-se de o derogare primită de la UEFA, bucureştenii şi-au cârpit lotul şi au legitimat trei fotbalişti, toţi titulari în meciul de joi seară: Gabriel Enache, jucător liber de contract, şi împrumuturile de la Hermannstadt, Goran Karanovici şi David Caiado. Chiar şi aşa, primul 11 a fost împănat de jucători ale căror nume nu spun nimic, căpitanul echipei fiind Perianu, un fotbalist de doar 18 ani. 

Iar cum la omul sărac nici boii nu trag, FCSB a avut parte şi de şi mai mult ghinion în debutul partidei, Goran Karanovic, accidentat în minutul 10, fiind schimbat cu Octavian Popescu, un fotbalist de doar 17 ani, Câteva minute mai târziu, FCSB ar fi putut primi lovitură de la 11 metri, dar arbitrul a judecat invers o fază în care Perianu a părut că a fost faultat în suprafaţa de pedeapsă. În minutul 20 dezastrul a prins noi contururi şi FCSB a rămas cu un om mai puţin pe teren, după ce Cană a fost eliminat pentru un fault din postură de ultim apărător. 

În inferioritate numerică, paradoxal, apărarea a arătat mai bine decât în meciul cu Backa Topola, când bucureşteni au încasat 6 goluri. Oaspeţii au dominat ostilităţile, dar portarul Straton a avut mai mute intervenţii excelente şi cele două echipe au intrat la vestiare la egalitate, 0-0.

Repriza secundă a debutat cu dominarea totală a oaspeţilor, Cu toate acestea, în minutul 51, Petre putea să deschidă scorul, dar atacantul şi-a bătut joc de o fază în care scăpase singur cu portarul. FCSB a mai rezistat până în minutul 64, moment în care cehii au deschis scorul în urma unei lovituri de colţ. Slovan a dublat avantajul, tot după un corner (82), până la final jucându-se la trecerea timpului.  

FCSB: Straton - Enache, Soiledis, Cană, Panţîru - Şut, Simion, Perianu - Caiado, Karanovici Ad. Petre

Rezerve: Udrea, R. Ion, Pantea, Horşia, Botezatu, Oct. Popescu, Ardelean Antrenor: Mihai Pintilii

Slovan Liberec: Nguyen - Koscelnik, Kacharaba, Tijani, Mikula - Beran, Hromada, Mara, Peaek - Helal, Mosquera Rezerve: Knobloch, Jugas, Rabusic, Matousek, Rondic, Fukala, Chalus Antrenor: Pavel Hoftych

„Dacă eşti cu Dumnezeu şi cu Hristos, poate să te bată cineva? Vreau să mă înconjor doar de oameni credincioşi şi apoi bat Barcelona, bat Real Madrid, bat Chelsea, bat Manchester, pe toţi îi bat. Păi Dumnezeu a făcut şi mingile şi porţile şi ghetele... pe toate le-a făcut Dumnezeu. Mai poate să te bată cineva? O să vedeţi că o să-i bat pe toţi.“ -  Gigi Becali, octombrie 2019
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite