VIDEO FCSB câştigă la Craiova cu un gol marcat de Teixeira în minutul 86. Titlul se va decide în ultima etapă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În penultima etapă din play-off-ul Ligii 1, CSU Craiova a pierdut cu 1-0 meciul cu FCSB de pe teren propriu. Echipa lui Dică este acum la un punct de CFR Cluj.

În faţa unui stadion „Ion Oblemeco“ arhiplin, CSU Craiova şi FCSB au oferit un meci spectaculos, cu multe faze de poartă, dar un singur gol. În prima parte, ambele echipe au avut câte o ocazie mare: Craiova, prin Mitriţă, scăpat singur cu Bălgrădean (minutul 14) şi blocat de portarul roş-albastru, FCSB, prin Tănase, care a lovit mingea cu capul din faţa porţii, intervenţia lui Mitrovici fiind salvatoare.

În partea a doua, Craiova avut iar o ocazie uriaşă, lovitura de cap a lui Tiago Ferreira fiind respinsă în transversală de Bălgrădean.

FCSB a dat lovitura în minutul 86 prin neobositul Teixeira, care a şutat fără speranţe pentru Mitrovici din interiorul careului, după o acţiune a lui Forin Tănase. 

În finalul partidei, Pintilii, care fusese schimbat, a fost eliminat pentru proteste şi nu va juca în ultima etapă. Şi Morais a primit cartonaşul roşu în ultimele minute. 

În urma acestui succes, FCSB a acumulat 46 de puncte, cu unul mai puţin ca CFR Cluj.

Prin urmare, CFR Cluj trebuie să învingă în ultima etapă Viitorul, pentru a fi sigură de titlul de campioană. Dacă face egal sau pierde, are nevoie de un rezultat similar al FCSB-ului cu Astra pentru a rămâne în faţă. 

FCSB-ul speră la un pas greşit al CFR-ului, eşec sau înfrângere, şi o victorie cu Astra le asigură titlul. Dacă CFR pierde, FCSB-ului îi este suficient şi egalul, întrucât stă mai bine la golaveraj. 

Clasament: CFR Cluj 47 de puncte, FCSB 46, Viitorul 35, CSU Craiova 35, Astra 33, Iaşi 24.

Ultima etapă: Iaşi - Craiova, Astra - FCSB, CFR Cluj - Viitorul

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite