FCSB - Botoşani: Moldovenii au dat lovitura începutului de sezon! Dezastru pentru vicecampioana României

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bucureştenii au suferit prima înfrângere a sezonului la capătul unei partide în care au pierdut şi un jucător pe care sperau să primească milioane de euro.

FC Botoşani a aruncat Liga I în aer în partida care a încheiat etapa cu numărul 3. La Piteşti, moldovenii au învins FCSB cu 2-0 (Andronic 18, Ongenda 40), însă scorul putea fi mai mare, încă de la pauză!

În prima parte, marile ocazii le-au aparţinut oaspeţilor, în condiţiile în care apărarea FCSB-ului a fost praf! Inclusiv la 2-0, în minutul 45+1, moldovenii au trecut pe lângă gol, Andronic irosind o şansă monumentală.

După pauză, scorul a rămas neschimbat, iar FCSB a suferit un eşec uriaş, primul din acest sezon, la o etapă după ce a făcut o remiză albă cu Sepsi. Şi, pentru că un necaz nu vine niciodată singur, bucureştenii l-au pierdut şi pe Dennis Man, care a suferit o accidentare teribilă!

După trei etape, lider e Viitorul cu maximum de puncte, 9, iar podiumul e completat de CS U Craiova (9 puncte) şi de Botoşani (7 puncte). FCSB e pe 8, loc de play-out, cu patru puncte.

CITEŞTE ŞI:

FCSB - Botoşani: Gigi Becali a „turbat“ de nervi. Primele măsuri anunţate de latifundiar după un rezultat ruşinos

FCSB - Botoşani: Daune totale pentru bucureşteni! Dennis Man a părăsit terenul în lacrimi! Ce a păţit şi ce riscă

FCSB - Botoşani: Rezultat istoric pentru trupa moldoveană! Ce se întâmplase în precedentele 11 partide dintre cele două echipe

FCSB - Botoşani: Bogdan Andone, scuză penibilă pentru umilinţa din meciul cu Botoşani

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite