FC Viitorul şi ASA Târgu Mureş, fără victorie în meciul direct, dar neînvinse în ultimele patru etape

0
Publicat:
Ultima actualizare:
ASA Târgu Mureş a remizat în meciul cu
ASA Târgu Mureş a remizat în meciul cu

Partida dintre FC Viitorul şi ASA Târgu Mureş, disputată pe terenul celei dintâi, s-a încheiat la egalitate, cu o remiză albă.

După primul meci al zilei, gazdele rămân neînvinse în ultimele patru meciuri de campionat, la fel ca şi oaspeţii. Confruntarea nu a adus în prim-plan multe ocazii. La debutul partidei, cei de la FC Viitorul au avut două şanse de a înscrie, însă goalkeeperul adversarilor a salvat în ambele cazuri. Oaspeţii au dominat jocul în repriza secundă, având două posibilităţi de a schimba scorul de pe tabelă, niciuna fructificată.

FC Viitorul se află pe a 11-a poziţie în Liga I, cu trei meciuri câştigate, cinci remize şi tot atâtea partide pierdute, iar etapa următoare va întâlni Dinamo, în „Ştefan cel Mare“. De partea cealaltă, ASA Târgu Mureş ocupă locul cinci, având un bilanţ de şase victorii, cinci egaluri şi două înfrângeri, viitorul adversar fiind Gaz Metan Mediaş, pe teren propriu.

Echipe de start


Viitorul: Bauzbuchi- Manea, Ţîru, Mamele, Mitrea - Nikolov, Benzar- Andjelkovici, Tănase, Mitriţă- Bonilla. Antrenor: Gheorghe Hagi.

ASA Tîrgu-Mureş: Stăncioiu- Feussi, Bejan, Constantin, Sălăgeanu- Gorobsov, 
Mureşan- Zicu, Goga, Hora- Axente. Antrenor: Cristi Pustai.

LIGA I Programul din etapa a XII-a şi rezultatele complete din primul eşalon românesc

Povestea fostului rapidist Sabrin Sburlea: mai bine şofer în altă ţară, decât fotbalist în România

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite