„Capello“ chiar visează cai verzi pe pereţi: după 0-0 cu FC Vaslui, Ionuţ Chirilă a făcut o declaraţie care i-a lăsat pe toţi cu gura căscată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ionuţ Chirilă
Ionuţ Chirilă

De curând, Ioan Becali a spus că în fotbalul românesc există şi nebuni fără ghilimele, dând exemplul antrenorului de la Chiajna. Discursul tehnicianului de 47 de ani demonstrează că impresarul FIFA nu s-a înşelat.

Ionuţ Chirilă antrenează echipa de pe locul 12 din 18 în Liga I, o formaţie care a obţinut o victorie în ultimele cinci etape. Deşi rezultatele obţinute de Concordia Chiajna, o trupă trezită peste noapte în Liga I, sunt decente, nu acelaşi lucru se poate spune şi despre modul cum vorbeşte cel poreclit „Capello“.

După remiza de la Vaslui, Ionuţ Chirilă a luat-o din nou raznă şi a făcut o serie de afirmaţii ridicole, la fel ca atunci când a spus că a vorbit cu Arsene Wenger, antrenorul lui Arsenal, şi i-a propus să-l ia pe Onduke de la Chiajna.

Ce a spus acum?

„În scurt timp, vom juca cel mai bun fotbal din România. Dacă vom avea linişte, anul viitor ne calificăm în Liga Europa. Cum am spus şi după ce am bătut-o pe Astra, acum putem bate orice echipă din lume. Fără gravele greşeli ale arbitrilor am fi avut 24 de puncte acum. 8 din 10 antrenori ar fi cerut jucători noi, eu nu am făcut-o, am dat credit celor de acum. Mi s-a oferit un milion de euro la transferuri, l-am păstrat şi n-am făcut încă nimic cu el. Am, din fericire, un patron care are un nivel intelectual peste al multora din fotbalul românesc, care nu a pus căruţa înaintea boilor şi cred că în doi ani vom ajunge să vindem fotbalişti la nivel mondial. Am şapte titulari sub 21 de ani, produc noii Tararache, Florentin Petre, Raţ, Maftei, Bratu, Niculae, Sânmărtean“, a spus Ionuţ Chirilă la Radio GSP.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite