FC Copenhaga – Astra, azi, ora 20.45, TVR 1, 1-1 în tur: “Suntem în uşoară criză”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe “Telia Parken” din Copenhaga, Astra trebuie să înscrie măcar o dată pentru a spera la calificarea în playoff-ul Ligii Campionilor.

Este o adevărată provocare pentru campioana României, care întâlneşte o echipă mult mai sudată şi aflată într-un vârf de formă, spre deosebire de Astra. “Traversăm o uşoară perioadă de criză. Nu îl am pe Alibec, Nico a venit după accidentare şi ne antrenăm pe etape. Am văzut ultimul joc al lor, au câştigat cu 4-0. E un public numeros, s-au vândut multe bilete şi echipa e extraordinară”, a spus Marius Şumudică la DigiSport. Antrenorul Astrei nu va lua loc pe bancă şi a făcut deplasarea separat de rostul lotului.
Şumudică a recunoscut că şi viitorul Astrei depinde în bună măsură de rezultatul de la Copenhaga. “E meciul decisiv din toate punctele de vedere, şi material, şi sportiv”.  În Danemarca, echipa din Giurgiu va juca în centrul apărării cu Săpunaru şi Fabricio, un fundaş central brazilian sosit recent la Astra, în vreme ce Oros şi Geraldo ies din primul unsprezece. 
Expertul DolceSport Cornel Dinu nu crede în şansele Astrei de a merge mai departe şi a comentat în sttlul său inconfundabil. "Mă încumet să spun că Astra are şanse foarte puţine. Echipa încă serbează un titlu la care nu se aştepta şi care este moment unic în istoria oraşului, cu excepţia intrării lui Vlad Tepeş ca să omoare raidul turcesc. Daniel Niculae nu m-a impresionat niciodată în cariera lui, poate doar la un meci cu FC Naţional, când a condus galeria frumoasă din Giuleşti. Mai mult a exersat rolul de comentator".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite