FC Braşov şi-a stabilit conducerea tehnică! Daniel Isăilă - principal, Dănuţ Oprea - director tehnic

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După o perioadă de incertitudine în ceea ce priveşte conducerea tehnică a celor de la FC Braşov, lucrurile par să reintre în normal la formaţia de la poalele Tâmpei.

Astfel, patronul echipei FC Braşov, Ioan Neculaie, a decis să-l coopteze în staff-ul tehnic pe fostul gălăţean Dănuţ Oprea, ultima dată la Dunărea Galaţi, în liga a doua. Oprea va ocupa funcţia de director tehnic, urmând să fie ajutat de Daniel Isăilă şi Robert Ilyes.

Întrucât acesta are licenţa PRO, el poate conduce pe FC Braşov la partidele din Liga I. Acesta va împărţi responsabilităţile cu Daniel Isăilă, care va ocupa funcţia de antrenor principal, în timp ce Robert Ilyes va fi antrenor secund şi jucător, iar Andrei Şanta se va ocupa de pregătirea portarilor.

L-am cooptat în staff-ul tehnic pe Dănuţ Oprea, un antrenor tânăr, care are licenţa PRO. Întrega responsabilitate pentru pregătirea  şi rezultatele echipei o vor avea Isăilă, Oprea şi Ilyes", a declarat preşedintele lui FC Braşov, Ioan Neculaie, pentru site-ul oficial al clubului.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite