FC Braşov revine miercuri în ţară, iar sâmbătă pleacă din nou în Antalya

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jucătorii echipei FC Braşov vor reveni în ţară, miercuri, din stagiul de pregătire din Antalya, urmând ca sâmbătă să plece în al doilea cantonament, în perioada 18-25 februarie, informează site-ul oficial al grupării braşovene.

"Chiar nu puteam să ne pregătim în această perioadă la Braşov, pentru că terenurile sunt acoperite de zăpadă. Jucătorii vor primi două zile libere, pentru că venim după o perioadă extrem de solicitantă. Sâmbătă vom reveni in Antalya, pentru a începe al doilea cantonament al iernii. Aici avem condiţii bune de pregătire şi putem să pregătim startul campionatului. Săptămâna viitoare încercăm să mai parafăm încă două meciuri de pregătire", a declarat antrenorul Marius Şumudica, pentru site-ul oficial al FC Braşov.

În primul stagiu de pregătire din Antalya, FC Braşov a disputat şapte meciuri amicale, în care a obţinut cinci victorii şi două remize: Torpedo Kutaisi (2-0), Belchatow (1-1), Sigma Olomouc (3-2), Slavia Sofia (2-0), Beroe Stara Zagora (2-2), Ujpest (3-2) si FC Tiraspol (3-0).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite