Grevă la FC Braşov. Fotbaliştii au refuzat să se antreneze din cauza restanţelor salariale. Trei jucători, excluşi din lot

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lucian Munteanu (centru) este căpitanul lui FC Braşov FOTO gsp.ro
Lucian Munteanu (centru) este căpitanul lui FC Braşov FOTO gsp.ro

Deşi n-a avut probleme cu licenţa şi nici n-a simţit pericolul retrogradării, fotbaliştii de la FC Braşov sunt nemulţumiţi că nu-şi primesc banii.

Din acest motiv, în această dimineaţă, componenţii echipei lui Adrian Szabo au refuzat să iasă la antrenament, sperând ca prin gestul lor să-l forţeze pe patronul Ioan Nicolae să le achite salariile restante. Acesta a refuzat însă şi a sărit ca ars când a auzit de gestul fotbaliştilor: "Nici nu stau la discuţii. Îi voi trimite la echipa a doua pe toţi sau pe cei care au fost capi" acestei mizerii. Sunt restanţe de trei luni, mai puteau aştepta, pentru că nu se punea problema să nu îşi ia banii pînă la urmă. Nu îmi vine să cred! Nu voi accepta sub nici o formă aşa ceva. Măsurile vor fi drastice", a spus Ioan Nicolae. 

Pentru început, din lot au fost excluşti Nuno Viveiros, Lucian Munteanu şi Cristi Ionescu, care nu vor face parte din echipa ce va fi deplasată la Târgu Jiu pentru înttânirea cu Pandurii, programată sâmbătă.

Un fost fotbalist de la FC Braşov e dorit insistent de Dinamo

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite