FC Braşov - Mattersburg, scor 4-1, într-un meci amical

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sabrin Sburlea (dreapta) a marcat in meciul din Antalya
Sabrin Sburlea (dreapta) a marcat in meciul din Antalya

Echipa FC Braşov a câştigat, cu scorul de 4-1 (3-0), partida amicală disputată, marţi, în compania austriecilor de la Mattersburg, în cantonamentul din Antalya.

Golurile braşovenilor au fost înscrise de Sburlea '17, Mateiu '31, Ilyeş '45 şi Chipciu '72. Pentru acest al doilea joc din Turcia, antrenorul Viorel Moldovan a folosit următorii jucători: Kajcsa - Voicu, Abrudan, Nuno Diogo, Cristi Ionescu - Roman, Ilyeş, Mateiu, Landauri - Sburlea, Zaharia (în prima repriză). În partea a doua au jucat: Mincă - Oros, Abrudan, Nae Constantin, Ezequias - Cristescu, Nene, Chipciu, Cătălin Munteanu - Hadnagy, Bălţoi (Dedu '68).

Prezent la meci, preşedintele FC Braşov, Dinu Gheorghe, s-a declarat mulţumit de prestaţia jucătorilor, considerând că FC Braşov se putea impune chiar şi cu 8-1. „A fost un bun meci de pregătire, în care antrenorul Viorel Moldovan a rulat aproape tot lotul. Am obţinut o victorie clară, ba chiar puteam să ne impunem cu 7 sau 8 la 1. Se vede, totuşi că este o diferenţă destul de mare între fotbalul nostru şi cel austriac. Mă bucur că în acest meci au reuşit să marcheze cei mai tineri jucători din lot, şi anume Sburlea, Chipciu şi Mateiu, pentru că e important pentru încrederea lor. Consider că suntem în grafic în această perioadă a pregătirilor", a declarat Dinu Gheorghe pentru site-ul oficial al clubului.

Vineri, FC Braşov joacă ultimul meci amical din Turcia, în compania celor de la Karpatîi Lvov (Ucraina).

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite