FC Botoşani realizat scorul sezonului, 6-1 cu ACS Poli Timişoara. Grigoraş, în corzi!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Formaţia FC Botoşani a învins, cu scorul de 6-1 (1-1), echipa ACS Poli Timişoara, în ultimul meci al etapei a V-a din play-out-ul Ligii I, în care Deividas Matulevicius a marcat de două ori.

Pentru FC Botoşani au înscris Vaşvari '21 (penalty), Ngadeu '51, Matulevicius '64, '72, Bujor '79 şi Cabrera '81, iar pentru ACS Poli a înscris Goga '40 (penalty).

Claudiu Vaşvari a marcat din penalti în minutul 21, acordat după un fault al lui Torres asupra lui Fulop. În minutul 39, arbitrul Florin Chivulete a acordat o lovitură de la 11 metri pentru ACS Poli Timişoara, transformată de Goga, după un fault al lui Plămadă asupra lui Bărbuţ. Ngadeu a readus FC Botoşani în avantaj, după ce a reluat cu capul la o loviturăde colţ de pe partea stângă.

Matulevicius a marcat la câteva secunde la intrarea în teren, trimiţând mintea printre picioarele lui Strauss, după o pasă de la Fulop. Acelaşi Matulevicius a majorat scorul în minutul 71, după o pasă de la Ivanovici.

Vlad Bujor a intrat pe teren în minutul 75, el reuşind să marcheze în minutul 79, din pasa lui Carralero. Carralero a dat un nou assist în minutul 81 pentru golul lui Cabrera.

FC Botoşani: Iliev - Patache, Ngadeu, Plămadă, Muşat - Vaşvari, Cucu - Ivanovici (Bujor '75), Cabrera, Fulop (Carralero '68) - Hadnagy (Matulevicius '64). Antrenori: Alin Bordeianu, Alin Bejan

ACS Poli Timişoara: Strauss - Belu (Melinte '46), Bocşan, Manuel Torres, D. Popescu - O. Popescu, Fernando Llorente - Bărbuţ, Goga, Javi Hernandez (Nimely '66) - Elek. Antrenor: Petre Grigoraş

Cartonaşe galbene: Ivanovici '2, Cucu '12, Fulop '57/Torres '27, Bărbuţ '44, Goga '54, Elek '90

Meciul a fost arbitrat de Florin Chivulete, ajutat de Ovidiu Artene şi Sebastian Stoianov. Rezervă a fost Florin Andrei. Observatori au fost Szekely Zoltan şi Constantin Ţolea, a relatat news.ro. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite