FC Botoşani - CS U Craiova 2-1: alarmă la echipa naţională. Singurul fotbalist chemat din play-out, accidentat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andrei Ivan
Andrei Ivan

Lotul lărgit de 28 convocat de Anghel Iordănescu include şi un jucător care provine de la o formaţie care a fost implicată în lupta pentru evitarea retrogradării. Acel singur fotbalist a părăsit terenul, luni, din cauza unor probleme medicale.

FC Botoşani a trecut de CS U Craiova, scor 2-1 (Fulop 18, Cabrera 60 / Popov 85) şi s-a salvat de la retrogradare. Cu trei etape înainte de încheierea play-out-ului, moldovenii sunt pe 4 din 8 cu 31 de puncte. Trupa pregătită de Leo Grozavu e la nouă puncte de poziţia a 6-a, care duce la baraj, şi la 11 puncte de locul 7 care retrogradează.

De partea cealaltă, CS U Craiova a căzut pe 3 cu 35 de puncte, la două puncte de liderul CSMS Iaşi. Cele două formaţii se bat pentru primul loc din play-out care asigură prezenţa în preliminariile Ligii Europa. CFR Cluj, ocupanta locului 2, nu intră în această luptă, având în vedere că, fiind în insolvenţă, nu poate evolua în cupele europene.

Andrei Ivan, accidentat

Partida de la Botoşani a fost urmărită şi de stafful naţionalei, în condiţiile în care Andrei Ivan (CS U Craiova) e în lotul lărgit convocat pentru Euro 2016. Atacantul a părăsit terenul, în minutul 71, din cauza unor probleme medicale.

„Am ieşit accidentat, sper să mă fac bine şi să nu fie ceva grav. Am alergat şi am simţit o înţepătură sus la coapsă. Sper să fiu bine până ajung la lot, să fiu sănătos până atunci. Sunt bucuros, e un pas mare pentru mine să fiu în primii 28. Sper să fac o figură bună în Italia şi să fiu şi în lotul de 23“, a spus Ivan, potrivit Digi Sport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite