Fără victorie în primele trei meciuri, Răzvan Lucescu declară: „Promit că vom da gol şi vom bate Dinamo duminică“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tehnicianul echipei Petrolul Ploieşti, Răzvan Lucescu este la al treilea meci fără victorie de când ocupă banca tehnică a „lupilor galbeni“. După ultima partidă, cea cu Astra Giurgiu (0-0), din semifinalele Cupei României, antrenorul şi-a asigurat suporterii că îşi va conduce echipa spre victorie.

„A fost un meci foarte greu, un meci pe care Astra Giurgiu în multe momente l-a controlat. Rezultatul este just, cea mai importantă perioadă a noastră a venit din minutul 70, când ne-am apropiat. Sunt două reprize de 90 de minute. Mi-aş fi dorit să câştigăm cu 3-0 şi să stăm liniştiţi, dar nu am jucat singuri. Am întâlnit echipa de pe locul doi. Trebuie să recunoaştem că traversăm o perioadă dificilă şi nu prea avem realizări. Noi plecăm cu un uşor avantaj, cel puţin psihologic. 

Nu a fost nicio diferenţă dintre Astra de azi şi cea a lui Isăilă, nici nu avea cum. Există o presiune din afară. Singurul lucru îngrijorător ar fi ca băieţii să cadă psihic, dar voi face tot posibilul să nu se întâmple asta. Le-am ţinut un scurt discurs în vestiar, cred că avem prima şansă la finală. Le-am zis că vor veni şi golurile, trebuie să luptăm în continuare. Promit că vom da gol şi vom bate Dinamo duminică! “, a declarat Răzvan Lucescu miercuri, la conferinţa de presă după confruntarea cu giurgiuvenii.

Ştiri pe aceeaşi temă:

Petrolul - Astra, remiză albă în prima semifinală din Cupa României. Prima finalistă se va decide pe 16 aprilie

Reacţiile după turul din prima semifinală a Cupei României, Petrolul - Astra  

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite