Fanii vor să contribuie la plata amenzii primită de Dinamo după meciul cu CSMS

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Suporterii de la Peluza Cătălin Hîldan au anunţat, într-un mesaj postat pe Facebook, că vor să contribuie la achitarea amenzii primită de Dinamo după meciul cu CSMS Iaşi, recunoscând că aceasta a fost dată din cauza lor.

"Pentru următorul meci disputat în Ştefan cel Mare, rugăm toţi posesorii de abonamente să işi achizitioneze şi un bilet ...Este modalitatea de a plăti simplu, amenda primită de club, DIN CAUZA NOASTRĂ, pentru scandările repetate de la meciul cu Iaşiul !!! Sperăm să o faceţi cu drag, fără a mai cauta scuze sau vinovaţi !!! Hai Dinamo !!!", se arată în mesajul postat pe Facebook de Peluza Cătălin Hîldan-Dinamo.

Următorul meci al echipei Dinamo pe teren propriu va avea loc, sâmbătă, de la ora 20.30, cu Pandurii Târgu Jiu, în etapa a XXII-a a Ligii I. Clubul Dinamo Bucureşti a fost sancţionat cu o penalitate sportivă de 10.000 de lei de către Comisia de Disciplină a FRF, după incidentele de la meciul cu CSMS Iaşi, din etapa a XX-a a Ligii I. Dinamo Bucureşti a terminat la egalitate, joi, pe teren propriu, scor 0-0, cu formaţia CSMS Iaşi, în ultimul meci al etapei a XX-a a Ligii I, în care arbitrul Iulian Călin a întrerupt partida pentru zece minute în prima repriză din cauza scandărilor xenofobe ale suporterilor dinamovişti.

Iulian Călin a întrerupt în minutul 33 meciul Dinamo Bucureşti - CSMS Iaşi, din etapa a XX-a a Ligii I, din cauza scandărilor xenofobe ale suporterilor dinamovişti şi a trimis jucătorii la vestiare. Cu puţin timp înainte, arbitrul Iulian Călin a mers la marginea terenului şi le-a cerut gazdelor să facă un anunţ pentru ca suporterii să înceteze cu scandările xenofobe. Scandările au continuat, astfel că arbitrul a decis întreruperea partidei.

După ce arbitrul a trimis jucătorii la vestiare, antrenorul dinamovist Mircea Rednic şi căpitanul Cosmin Matei au mers în dreptul peluzei dinamoviste şi le-au cerut fanilor să înceteze. Meciul a fost reluat după zece minute. Imediat după reluarea meciului suporterii dinamovişti de Peluza Cătălin Hîldan şi cei de la Peluza Sud au părăsit stadionul, a reamintit Mediafax. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite